Added to shopping bag

Simone Haak over keramiek en inspiratie tijdens Delftse Zomergasten

Published on Jan 10, 2016

Zondag 17 januari is Simone Haak te gast bij Delftse Zomergasten in Ciccionina aan de Kromstraat.

Om 15:45 uur gaat Ciccionina in de Kromstraat open en om 16:00 uur start een muzikaal onthaal met Radio Piano, de nieuwe band van Kor van Velzen. Om 16:30 uur begint het interview door Rieme Wouters. Zomergast Simone Haak neemt ons mee op een tour langs haar fascinaties aan de hand van door haarzelf verzameld beeldmateriaal. De toegang is zoals gewoonlijk gratis.

Na het interview, dat plaatsvindt tussen 16:30 uur en 18:00 uur, wordt er weer gezellig nagepraat bij een glaasje en kun je desgewenst deelnemen aan een bijzondere maaltijd uit de keuken van Ciccionina. Kosten €15,00. Wel graag reserveren vóór zaterdag 16 januari 12:00 uur via clubciccionina@gmail.com, dan is een plekje in de zaal ook gelijk gegarandeerd.

Na haar opleiding aan de kunstacademie Minerva in Groningen heeft Simone Haak zich in 1978 in Delft gevestigd. Zij begon in 1986 Galerie Terra Delft, waarmee zij dacht de wereld te veroveren, te beginnen in de V.S. Terra is in haar 30 jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in Delft en ver daarbuiten, maar ze ging nooit naar de Amerika. Het werd China waar Simone sinds 2012 met Terra actief is en wat leiddetot het directeurschap van een keramiekmuseum in China. Zij vertelt graag over haar avontuurlijke stap naar het Verre Oosten, dat haar zoveel inspiratie en plezier brengt.

Simone Haak van Galerie Terra, een begrip in Delft.

Club Ciccionina Kromstraat 24 2611 ER Delft

Stichting Ciccionina Buitenwatersloot 312 2614 GR Delft