Kunstkamer Delft

Welkom bij de KunstKamer Delft.

De KunstKamer Delft is een initiatief van een viertal kunst-liefhebbers.

Wij hebben ons enthousiasme en onze krachten gebundeld om samen in een zestiende-eeuws grachtenpand in het centrum van Delft twee maal per jaar een tentoonstelling te organiseren.

De bijzondere locatie bevindt zich aan de Oude Delft 210. Het is een rijksmonument met talrijke historische details, zowel de eetkamer, de woonkamer als de vestibule zijn voorzien van handgeschilderd behang. Dit geheel zorgt voor een verrassende sfeer. In deze unieke, intieme setting krijgt kunst een extra dimensie.

Zo wordt er elke keer een palet aan kunstvormen gepresenteerd in samenwerking met verschillende kunstenaars. Er wordt gestreefd naar een verrassende combinatie van elkaar aanvullende kunst: beeldende kunst, keramiek, fotografie, sieraden en nog veel meer, zowel binnen als buiten.

Deze keer wordt er kunst getoond van:
Saskia Pfaeltzer / Ivan Jelínek / Hans van der Weijden / Jackson Li / Nicolas Dings / Peter Keizer

De KunstKamer Delft biedt een laagdrempelige manier om kwalitatief hoogstaande kunst te beleven anders dan in een galerie of museum. De huiselijke setting in dit bijzondere pand brengt de kunst dichter bij het publiek, die hiermee wordt getrakteerd op een totaal beleving.

Indien mogelijk zijn de kunstenaars op gezette tijden aanwezig zodat u met hen kennis kunt maken.

Wij garanderen u, een wellicht niet nieuw, maar wel vernieuwd concept.

U bent van harte welkom!

P.s.; gedurende dit weekend op 20 en 21 mei is ook Galerie Terra geopend van 11:00 tot 19:00 uur

logo-horizontaal-kk

2017-05-ad