Terra 30! Chambres de Delft

In het jubileum feestweekend van 28 en 29 mei vindt een bijzonder evenement plaats: Chambres de Delft. Er is een route uitgezet in het centrum langs woonhuizen van een aantal vaste klanten van Galerie Terra die in de loop van dertig jaar een mooie verzameling keramiek hebben aangeschaft. De route biedt een divers beeld van alles waar Terra voor staat. Enkele Chinese kunstenaars geven ter plekke een demonstratie.

Een routekaartje, voor 2 euro p/p verkrijgbaar bij Galerie Terra Delft, dient als entree bewijs en zal u de weg wijzen. Bij het routekaartje wordt een bon verstrekt voor een kopje koffie of thee bij het Stads-Koffyhuis.

Tijdens dit jubileum feestweekend wordt een tijdschrift gelanceerd: de TERRA 30!. Naast een interview met de galeriehouders bevat deze rijk geïllustreerde jubileumuitgave  verhalen en ervaringen van klanten, kunstenaars en conservatoren. Het chronologische overzicht van de vele activiteiten van de galerie is in de marge van dit tijdschrift opgenomen. De TERRA 30! is een initiatief van de Stichting Keramiek Promotie Delft. 

Terra 30! VP
Dit tijdschrift heeft 32 pagina’s en is gratis in de galerie te verkrijgen.
Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Gemeente Delft, Stichting Van Achterbergh-Domhof en P.M. de Klerk Keramiek Fonds.

Subsidie logo's