Toegevoegd aan winkelmandje

Galerie Terra Delft is te vinden in de Nieuwstraat, in de historische binnenstad van Delft. Vlakbij bevinden zich -op de markt- de 14e eeuwse ‘Nieuwe Kerk’ en het fraaie stadhuis (begin 17e eeuw) en -aan de Oude Delft- de ‘Oude Kerk’ met zijn scheve toren, uit 1240 en museum ‘Het Prinsenhof’. Terra vindt u in het zicht (50 m.) van de oude visbanken.

Delft ligt tussen Den Haag (10 km) en Rotterdam (15 km) en is per auto bereikbaar via de snelweg A13. Delft is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn frequente treinverbindingen tussen Delft, de luchthaven Schiphol en het centrum van Amsterdam (reistijd minder dan een uur). Met tram nr.1 vanuit Delft zijn de boulevard van Scheveningen en het centrum van Den Haag rechtstreeks te bereiken.

Komend met de trein bereikt u ons te voet vanaf station Delft (5 minuten lopen richting centrum).

Komend per auto (A13): neem afrit 8 (Delft-Noord) of afrit 9 (Delft). Parkeervoorzieningen bevinden zich dichtbij het centrum, bijvoorbeeld na afrit 8 aan de Phoenixstraat 29 in de Phoenix parkeergarage, en na afrit 9 aan de Willem Naghelstraat 1 in de Markt parkeergarage.

Sinds juni 2016 kunt u bij Terra voor de deur vrij parkeren na kentekenregistratie. Dit stelt u 20 minuten in de gelegenheid uw aankoop op te halen. Meld uw kenteken aan op toegang.delft.nl en u kunt zo doorrijden. Dit kan vooraf maar ook achteraf op dezelfde dag tot 23.55 uur.