Toegevoegd aan winkelmandje

gratis iPhone app ‘Ontdek Delft’

Gepubliceerd op Apr 17, 2012

17 april 2012 - “Wat kan ik vandaag doen in Delft?” Op deze vraag krijgt u vanaf nu antwoord via de gratis iPhone app ‘Ontdek Delft’. Ga voor meer info naar: http://www.delft.nl/Inwoners/Nieuws_2012/Ontdek_Delft_maakt_uw_dag

De iPhone app is innovatief door de functionaliteit ‘Make my day’. Met één druk op de knop krijgt u unieke suggesties voor een dagje Delft. Op het menu staat altijd één bezienswaardigheid, één café of restaurant, één winkel en één activiteit van de dag.

Het menu is afgestemd op de openingstijden van de Delftse hotspots. Bij gebruik van de app in de ochtend staan vooral musea, koffietentjes en lunchrooms in het menu. In de late middag de restaurants én later op de avond de uitgaansgelegenheden. De kans dat u voor een dichte deur staat is zeer klein.

U kunt ook navigeren door alle hotspots van Delft per categorie of via Google Maps. Iedere hotspot heeft een pagina met sfeerfoto’s en contactgegevens. U kunt ook persoonlijke favorieten toevoegen aan de favorietenlijst. Tot slot is er praktische informatie over de stad zoals parkeren.

De iPhone app is gratis beschikbaar in het Nederlands en Engels in de Appstore. Aan de Androidversie (geschikt voor een andere telefoon dan de iPhone) wordt op dit moment gewerkt.